Inschrijving Noord4Daagse geopend

Op 30 mei is het zover. Dan wandelt de Noord4Daagse weer door Rotterdam Noord. Het evenement staat garant voor vier avonden samen wandelen en plezier maken. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich via school of sportvereniging inschrijven. Net als in voorgaande jaren wordt er 3 of 5 km gewandeld. Kinderen die alle vier de avonden meegewandeld hebben ontvangen uiteraard een welverdiende medaille. De avondvierdaagse start dagelijks om 18.00 uur bij de Bergsingelkerk.

Dit jaar is een bijzondere jaar, want de Noord4daagse start voor de 10de keer. Bovendien wordt de Noord4Daagse voor het eerst georganiseerd door een team van betrokken bewoners, die het evenement graag voor Rotterdam Noord willen behouden. Door het wegvallen van financiële ondersteuning was het even onzeker of er nog wel een nieuwe Noord4daagse zou komen. Inmiddels is er voldoende steun vanuit de gemeente, bedrijven en fondsen om de Noord4Daagse doorgang te laten vinden.

De Noord4Daagse vindt dit jaar plaats van 30 mei tot en met 2 juni. Met 1.000 kinderen en 700 meewandelende ouders is het één van de grootste sportieve evenementen van Rotterdam.

In de huiskamer van De Nieuwe Banier wordt twee dagen gekookt voor de vrijwilligers van Noord4Daagse.

Post a comment

Print your tickets