Habla español?

Cursus spaans in De Nieuwe Banier

Ook dit najaar starten de cursussen Spaans in De Nieuwe Banier weer. Het is een pittige cursus gegeven door docent Rianne.

Voor beginners en gevordenen. en je krijgt hier huiswerk mee. Reken op nog ongeveer 3 tot 4 uur per week voor het maken en leren van het huiswerk, om zo echt het maximale uit de cursus te halen. Hierdoor leer je wel binnen korte tijd al wat aardig Spaans te spreken!

De cursus Spaans voor beginners 2 start 5 oktober

Kun je niet wachten om verder te leren bij het volgende niveau, dan is deze cursus Spaans niveau half gevorderd 1 (nivel intermedio 1) echt iets voor jou!
De cursus wordt gegeven in Rotterdam en duurt 9 weken van steeds 1.5 uur les per keer.

Ook als je ooit ergens anders Spaans op A1 niveau (ERK: Europees Referentie Kader) hebt afgerond of veel in Spaanstalige landen hebt gereisd of gewoond en dus over de benodigde grammatica en woordenschat beschikt, dan kun je bij deze cursus instromen.

We gaan op woensdag 5 oktober van 18.00 tot 19.30 van start in Rotterdam.

Lesdata: woensdag 5, 12, okt./ 2, 9, 16, 23, 30 nov./ 7 en 14 dec. 2016 (woen 19 en 26 okt geen les)

Spaans leren bij Rumbos is een geweldig leuke uitdaging in een klein en gezellig groepje met een professionele en enthousiaste docent!

Geef je daarom nu op!

Ga naar WWW.RUMBOS.NL voor meer info, prijzen en voorwaarden en/of stuur een mail naar info@rumbos.nl om je definitief in te schrijven.

Post a comment

Print your tickets