Ga jij dansend de zomer door?

Summerscool Roots en Routes

Van 10 t/m 24 juli vindt de internationale editie van Summerscool plaats in Rotterdam, met dansers, mediamakers en muzikanten uit Italië, Spanje, Duitsland, Hongarije en Griekenland, en natuurlijk Nederland!

Wil je dat meemaken en…

…ben jij een danser, muzikant of mediamaker (15-25 jaar), dan zoekt Roots & Routes naar jou!
Geef je op voor de audities op 29 mei (muziek) en 5 juni (dans en media).

Voorstelling
In twee weken tijd maken de deelnemers samen een interdisciplinaire eindvoorstelling en een audiovisuele productie. Je werkt dus niet alleen samen met internationale talenten, maar ook met andere disciplines. Dit onder leiding van artistiek leider Lloyd Marengo en coaches zoals Alvin Lewis, Sander de Graaf en Patrick Mijnals.
Het thema dit jaar is: ‘vrijheid, veiligheid en recht’. We leven in een tijd waarin we moeten beslissen wat we doen: grenzen vervagen of juist verharden?

Masterclasses
Ook ontvang je masterclasses van bekende (internationale) artiesten, bij voorgaande edities waren artiesten als KRS-One, Trijntje Oosterhuis, Krumpkings en Jandino Asporaat te gast! De reeds bevestigde masters van dit jaar zijn Fresku, Jennie Lena, Venour en Shay Latukolan. Met Fresku zullen jullie de muziekindustrie onder de loep nemen en Jennie (TVOH) zorgt voor de nodige vocal coaching. Shay oa. Bekend van Everybody Dance Now en The Kulture Kids zal je dansmoves op de proef stellen. Tot slot zal Uriah van Venour met de mediadeelnemers de wereld van videoclips, visuals en andere creatieve concepten induiken. Daarnaast hebben we ook nog een samenwerking met de Kunsthal waar oa. kunstenaar David Bade een masterclass verzorgt. Overige namen worden nog bekend gemaakt!

Meld je aan!
Lijkt het jou leuk samen te werken met andere dansers, muzikanten en mediamakers en wil je meer leren over creatieve, zakelijke en performance skills? Dan is Summerscool dé uitdaging voor jou.

Meld je aan voor de audities en laat ons zien wat je in huis hebt!
Je kan je aanmelden door te mailen naar projecten@rootsenroutes.nl

Post a comment

Print your tickets