0 All Booked All Booked All Booked 933 Vrijdagmiddag Couscous https://denieuwebanier.nl/event/vrijdagmiddag-couscous/?event_date=2016-05-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-05-27

Vrijdagmiddag Couscous


Register 27 mei 2016 17:00 27 mei 2016 22:00 Europe/Amsterdam Vrijdagmiddag Couscous

Vanuit de Marokkaanse traditie wordt de vrijdagmiddag benut om, onder het genot van couscous, stil te staan bij maatschappelijke ontwikkelingen. Van oudsher een traditie waarin men elkaar inspireert en vanuit betrokkenheid een bijdrage levert aan de samenleving. Vanuit dit gedachtegoed brengt stichting Marokkanenbrug de Vrijdagmiddag Couscous naar Nederland! Bij de vrijdagmiddag couscous staan de punten ontmoeten, verbinden, inspireren en motiveren centraal. Dus iedereen is gelijk ongeacht afkomst, geloof en/of beroep. Op deze dag verbinden wij jongeren met ondernemers om die dan elkaars talenten te ontdekken. Omdat het belangrijk is voor jongeren om te netwerken is deze bijeenkomst zeer geschikt om goede kansen te creëren voor de toekomst van deze jongeren.  

Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Nederland info@vrijdagmiddagcouscous.nl
Vrijdagmiddagcouscous in De Nieuwe Banier

Vanuit de Marokkaanse traditie wordt de vrijdagmiddag benut om, onder het genot van couscous, stil te staan bij maatschappelijke ontwikkelingen. Van oudsher een traditie waarin men elkaar inspireert en vanuit betrokkenheid een bijdrage levert aan de samenleving. Vanuit dit gedachtegoed brengt stichting Marokkanenbrug de Vrijdagmiddag Couscous naar Nederland!

Bij de vrijdagmiddag couscous staan de punten ontmoeten, verbinden, inspireren en motiveren centraal. Dus iedereen is gelijk ongeacht afkomst, geloof en/of beroep. Op deze dag verbinden wij jongeren met ondernemers om die dan elkaars talenten te ontdekken. Omdat het belangrijk is voor jongeren om te netwerken is deze bijeenkomst zeer geschikt om goede kansen te creëren voor de toekomst van deze jongeren.

 

The Schedule

17:00 - 18:00 Inloop in de Huiskamer
18:00 - 18:15 Start editie met Sidi Amine
18:15 - 19:00 Aan de Couscous
19:00 - 20:00 Verbindingen leggen/ netwerken
20:00 - 22:00 Einde