0 All Booked All Booked All Booked 2410 Repair Cafe https://denieuwebanier.nl/event/repair-cafe/?event_date=2020-12-11&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-12-11

Repair Cafe


11 december 2020 14:00 11 december 2020 18:00 Europe/Amsterdam Repair Cafe

Heb je iets te repareren? Kapotte kleding die je juist heel graag in het voorjaar draagt? Neem ze mee dan kunnen ze vast in samenwerking met een van de reparateurs gemaakt worden. Alle kapotte apparaten, fietsen en kleding welkom. Zie jij er zelf tegenop om deze te (laten ) repareren, hierbij wat extra ondersteuning kunnen gebruiken en willen checken wat er nou werkelijk aan de hand is. Heeft het nog wel zin om een apparaat te laten repareren? Dat kun je zelf uitvinden! Er zijn verschillende reparateurs aanwezig die allemaal hun eigen specifieke kennis hebben. Aan het onderzoek zijn geen kosten verbonden. Mocht de reparatie slagen dan vinden wij het fijn om – naar eigen draagkracht – een donatie te krijgen. Er kunnen ook lege cartridges, kapotte telefoons, lege stiften en pennen ingeleverd worden. Die gaan respectievelijk naar stichting Aap en Terracycle. Vanaf 14.00 en tot 17.15 uur nemen wij apparaten in. Om 18.00 uur sluiten wij de middag af met een gezamenlijke maaltijd in het Pottluck Café – Na afloop mee eten! Ook bezoekers van het Repair Café mogen aanschuiven bij het Potluck Diner in de huiskamer van De Nieuwe Banier. Het start om ongeveer 18.00 uur en ca. 20.00 uur sluiten we met koffie af. Wil je aanschuiven? Neem dan wat eetbaars mee of doe een kleine financiële bijdrage in de pot! Heb je vragen? We zijn bereikbaar via telefoon 06-833 78883

Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Nederland

Heb je iets te repareren?
Kapotte kleding die je juist heel graag in het voorjaar draagt?
Neem ze mee dan kunnen ze vast in samenwerking met een van de reparateurs gemaakt worden.

Alle kapotte apparaten, fietsen en kleding welkom. Zie jij er zelf tegenop om deze te (laten ) repareren, hierbij wat extra ondersteuning kunnen gebruiken en willen checken wat er nou werkelijk aan de hand is. Heeft het nog wel zin om een apparaat te laten repareren? Dat kun je zelf uitvinden!

Er zijn verschillende reparateurs aanwezig die allemaal hun eigen specifieke kennis hebben. Aan het onderzoek zijn geen kosten verbonden. Mocht de reparatie slagen dan vinden wij het fijn om – naar eigen draagkracht – een donatie te krijgen.

Er kunnen ook lege cartridges, kapotte telefoons, lege stiften en pennen ingeleverd worden. Die gaan respectievelijk naar stichting Aap en Terracycle.

Vanaf 14.00 en tot 17.15 uur nemen wij apparaten in. Om 18.00 uur sluiten wij de middag af met een gezamenlijke maaltijd in het Pottluck Café – Na afloop mee eten!

Ook bezoekers van het Repair Café mogen aanschuiven bij het Potluck Diner in de huiskamer van De Nieuwe Banier.

Het start om ongeveer 18.00 uur en ca. 20.00 uur sluiten we met koffie af.

Wil je aanschuiven? Neem dan wat eetbaars mee of doe een kleine financiële bijdrage in de pot!

Heb je vragen? We zijn bereikbaar via telefoon 06-833 78883