0 All Booked All Booked All Booked 879 Rechtstreex Afhaalpunt Groente, fruit & zuivel https://denieuwebanier.nl/event/rechtstreex-afhaalpunt-groente-dnb/?event_date=2016-04-06&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-04-06

Rechtstreex Afhaalpunt Groente, fruit & zuivel


Register 6 april 2016 17:00 6 april 2016 20:00 Europe/Amsterdam Rechtstreex Afhaalpunt Groente, fruit & zuivel

Elke woensdag Rechtstreex van de boer en verse producten

Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Nederland
Rechtstreex - Agniesebuurt - Provenierswijk - afhaal lokale groente

Elke woensdag kun je verse groente, fruit en zuivel ophalen bij De Nieuwe Banier. De Nieuwe Banier is een van de Rotterdamse uitgiftepunten van Rechtstreex voor de wijken Agniesebuurt en Provenierswijk.

Wat is Rechtstreex? Door samen direct in te kopen bij de boer verkorten we de keten. Hierdoor krijgt de boer een mooie prijs (van elke euro die je bij ons uitgeeft ontvangt de boer 63%) en kopen jij en ik smaakvolle producten bij een wijkpunt dichtbij huis. De producten zijn lokaal en daardoor altijd vers, seizoensgebonden en betaalbaar. Wijkchef Brigitte van Loon zorgt ervoor dat je bestelde producten (dat kan vanaf elke vrijdag) woensdag voor je klaarliggen in de woonkamer van De Nieuwe Banier.

Hoe werkt Rechtstreex?
Rechtstreex Rotterdam maakt het mogelijk voor bewoners om samen boodschappen te doen bij lokale boeren en voedselmakers. Je bestelt online en haalt jouw boodschappen op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Je kunt je produkten bestellen van vrijdag 18:00 tot maandag 10:00 uur. (klik op knop register)