0 All Booked All Booked All Booked 2954 Pak je podium en laat je stem horen! https://denieuwebanier.nl/event/pak-je-podium-en-laat-je-stem-horen/?event_date=2017-10-11&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-10-11

Pak je podium en laat je stem horen!


11 oktober 2017 20:00 11 oktober 2017 22:00 Europe/Amsterdam Pak je podium en laat je stem horen!

Workshop ‘Pak je podium en laat je stem horen!’ Voor de (hoog)gevoelige, creatieve vrouw en/of artiest die klaar is om in het licht te gaan staan. Wat gebeurd als je in een veilige, liefdevolle ruimte zonder oordeel uitgenodigd en begeleid wordt om je stem te ontdekken en te laten horen, samen met andere gelijkgestemde vrouwen? Wat doet het met je om op het podium te staan, op JOUW podium? En wat doet het met je om vanuit de schaduw in het licht van de schijnwerpers te stappen? Wat in jou wil zo graag gezien en tot expressie gebracht worden? In deze workshop begeleid ik jou bij het contact maken en tot expressie brengen van je ware, authentieke stem en kracht. We verwelkomen de artiest in jou. Wat gaan we doen? Na een kennismakingsronde maken we middels lichaams-, adem- en waarnemingsoefeningen contact met de omgeving van de theaterzaal, onszelf en ons hart. Vanuit dat contact heten we op speelse, liefdevolle manier onze stem welkom. Welke klanken willen zich ontplooien; welke klanken, melodien, misschien ook woorden stijgen op vanuit het hart? En hoe voelt het om jezelf dat te laten doen? Hierbij volgen wij ons lichaam, onze intuitie en nieuwsgierigheid. Laat jezelf raken en meenemen. Verbonden met deze ervaring krijgt iedereen de ruimte om contact te maken met ‘het podium’, ‘het staan in de schijnwerpers’ en het ‘jezelf laten zien’. Wat voel je? Wat zie je? Wat komt spontaan op en wil je laten zien en horen? Ik begeleid je hierbij heel intuitief. Misschien stel ik je vragen of moedig ik je aan om iets te doen. Je bent ook uitgenodigd om je eigen impulsen en nieuwsgierigheid te volgen. Wij als groep zijn liefdevolle getuigen van jouw ontdekkingsproces. Verwelkom de artiest in jou, verwelkom jezelf! We ronden de avond af met een lied. Na deze workshop weet je wat de Stem van jouw Hart is, voel je verbonden met jezelf en heb je iets ontdekt wat al lang erop wacht om door jou verder ontdekt te worden. Datgeen heeft te maken met jouw levensbestemming. Klinkt dat spannend? Ja, dat is het ook! Maar je bent toch niet hier om in je veilige schulp te blijven? Tijd voor avontuur! Ik kijk ernaar uit om je op deze bijzondere avond te verwelkomen! LET OP: er zijn maar enkele plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. VOL=VOL Aanmelden kan tot 8 oktober! Inschrijven kan via onze website. Meer informatie op onze website of bezoek onze Facebook pagina.

Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Nederland

Workshop ‘Pak je podium en laat je stem horen!’
Voor de (hoog)gevoelige, creatieve vrouw en/of artiest die klaar is om in het licht te gaan staan.

Wat gebeurd als je in een veilige, liefdevolle ruimte zonder oordeel uitgenodigd en begeleid wordt om je stem te ontdekken en te laten horen, samen met andere gelijkgestemde vrouwen? Wat doet het met je om op het podium te staan, op JOUW podium? En wat doet het met je om vanuit de schaduw in het licht van de schijnwerpers te stappen? Wat in jou wil zo graag gezien en tot expressie gebracht worden?

In deze workshop begeleid ik jou bij het contact maken en tot expressie brengen van je ware, authentieke stem en kracht. We verwelkomen de artiest in jou.

Wat gaan we doen?

Na een kennismakingsronde maken we middels lichaams-, adem- en waarnemingsoefeningen contact met de omgeving van de theaterzaal, onszelf en ons hart. Vanuit dat contact heten we op speelse, liefdevolle manier onze stem welkom. Welke klanken willen zich ontplooien; welke klanken, melodien, misschien ook woorden stijgen op vanuit het hart? En hoe voelt het om jezelf dat te laten doen? Hierbij volgen wij ons lichaam, onze intuitie en nieuwsgierigheid. Laat jezelf raken en meenemen.

Verbonden met deze ervaring krijgt iedereen de ruimte om contact te maken met ‘het podium’, ‘het staan in de schijnwerpers’ en het ‘jezelf laten zien’. Wat voel je? Wat zie je? Wat komt spontaan op en wil je laten zien en horen? Ik begeleid je hierbij heel intuitief. Misschien stel ik je vragen of moedig ik je aan om iets te doen. Je bent ook uitgenodigd om je eigen impulsen en nieuwsgierigheid te volgen. Wij als groep zijn liefdevolle getuigen van jouw ontdekkingsproces. Verwelkom de artiest in jou, verwelkom jezelf!

We ronden de avond af met een lied.

Na deze workshop weet je wat de Stem van jouw Hart is, voel je verbonden met jezelf en heb je iets ontdekt wat al lang erop wacht om door jou verder ontdekt te worden. Datgeen heeft te maken met jouw levensbestemming.

Klinkt dat spannend? Ja, dat is het ook! Maar je bent toch niet hier om in je veilige schulp te blijven? Tijd voor avontuur!

Ik kijk ernaar uit om je op deze bijzondere avond te verwelkomen!

LET OP: er zijn maar enkele plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. VOL=VOL

Aanmelden kan tot 8 oktober!

Inschrijven kan via onze website.

Meer informatie op onze website of bezoek onze Facebook pagina.