0 All Booked All Booked All Booked 2915 Operadagen Rotterdam https://denieuwebanier.nl/event/operadagen-rotterdam/?event_date=2017-05-09&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-05-09

Operadagen Rotterdam


9 mei 2017 20:00 9 mei 2017 21:00 Europe/Amsterdam Operadagen Rotterdam

Operadagen Rotterdam is een opera- en muziektheaterfestival met een rijk programma uit binnen- en buitenland. De voorstellingen variëren van klassiekers in een nieuw jasje tot relevant nieuw werk. Alle evenementen zijn avontuurlijk en toegankelijk voor iedereen. Het is de 12e keer dat de Operadagen Rotterdam worden georganiseerd, Het festival duurt van 12 t/m 21 mei. Een inmiddels goede traditie is de ‘teaser’ van deze Operadagen: Operadagen thuis: op je balkon of in je huiskamer wordt een concert verzorgd.  Wij hebben ons opgegeven en dat is gehonoreerd! ‘Thuis’ (in dit geval in De Nieuwe Banier) wordt een liederenrecital verzorgd. Het programma bestaat uit solovoorstelling van Bauwien van der Meer, een van de leden van het Living Voices Ensemble: een gezelschap van acht getalenteerde en aankomende zangsolisten dat speciaal voor deze festival editie werd samengesteld. Zij zingt: ‘Ode aan Eichendorff’ en wordt begeleid aan de piano door Wim Voogd. Dinsdag 9 mei Banierstraat 1 Aanvang 20.00 u (zaal open 19.30 u) Het programma zal inclusief pauze een uur duren. Entree, hapje en drankje is gratis. Veel kleiner én leuker kunnen we het niet maken! Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Operadagen Rotterdam. En informatie over Bauwien van der Meer kunt u hier vinden.

Banierstraat 1, Rotterdam, Nederland

Operadagen Rotterdam is een opera- en muziektheaterfestival met een rijk programma uit binnen- en buitenland. De voorstellingen variëren van klassiekers in een nieuw jasje tot relevant nieuw werk. Alle evenementen zijn avontuurlijk en toegankelijk voor iedereen.

Het is de 12e keer dat de Operadagen Rotterdam worden georganiseerd, Het festival duurt van 12 t/m 21 mei.

Een inmiddels goede traditie is de ‘teaser’ van deze Operadagen: Operadagen thuis: op je balkon of in je huiskamer wordt een concert verzorgd.  Wij hebben ons opgegeven en dat is gehonoreerd!

‘Thuis’ (in dit geval in De Nieuwe Banier) wordt een liederenrecital verzorgd. Het programma bestaat uit solovoorstelling van Bauwien van der Meer, een van de leden van het Living Voices Ensemble: een gezelschap van acht getalenteerde en aankomende zangsolisten dat speciaal voor deze festival editie werd samengesteld.

Zij zingt:
‘Ode aan Eichendorff’
en wordt begeleid aan de piano door Wim Voogd.

Dinsdag 9 mei
Banierstraat 1
Aanvang 20.00 u (zaal open 19.30 u)

Het programma zal inclusief pauze een uur duren.
Entree, hapje en drankje is gratis.

Veel kleiner én leuker kunnen we het niet maken!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Operadagen Rotterdam.
En informatie over Bauwien van der Meer kunt u hier vinden.