0 All Booked All Booked All Booked 3167 Energiecafe010 https://denieuwebanier.nl/event/energiecafe010/?event_date=2017-11-25&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-11-25

Energiecafe010


25 november 2017 12:00 25 november 2017 17:00 Europe/Amsterdam Energiecafe010

Zaterdagmiddag 25 november organiseren we weer het ‘energiecafé010” met de Opzuinig quizz, leuke workshops zoals “Van het gas af”, zonnepanelen, isoleren, groene daken, VVE’s met energie (voor Verenigingen van Eigenaren) en meer. De nieuwe milieucoaches krijgen hier ook hun certificaten! We starten om 13.00 uur en mensen die mee willen lunchen zijn welkom om 12.00 uur (de dames van Stadslandbouw Schiebroek maken dan een lekker buffetje voor ons). Aanmelden kan via info@milieucentrum.rotterdam.nl (als mensen mee willen lunchen moeten ze dat even vermelden!). De locatie is de Nieuwe Banier in de Banierstraat 1 Rotterdam (noord). Het energiecafé is gratis. De cursus Milieucoach We organiseren vanaf donderdagavond 26 oktober (2, 9 en 16 september) en weer een cursus Milieucoach op 4 donderdagavonden. De cursus start iedere avond om 19.30 uur en is in de Impact Hub aan de 1ste Middellandstraat 103 in Rotterdam. Aanmelden via: info@milieucentrum.rotterdam.nl . De cursus organiseren we al enkele jaren. Intussen zijn er ruim 350 milieucoaches opgeleid die in staat zijn aan (kleine) groepen voorlichting te geven over energiebesparing en duurzaamheid in huis met veel praktische tips die geld uit sparen en ook goed zijn voor het milieu. De milieucoaches geven voorlichting in huiselijke kring, bij verenigingen, in buurthuizen, kerken, bij de sportverenging en gebruiken daarbij de opZuinig-quiz, de besparingsmeetlat en de e.koffer met veel besparingsmaterialen ter demontratie. Kijk voor meer informatie over de milieucoaches op www.opzuinig.nl (hier is ook de besparingsladder en de quiz te bekijken). De cursus is gratis.

Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Nederland

Zaterdagmiddag 25 november organiseren we weer het ‘energiecafé010” met de Opzuinig quizz, leuke workshops zoals “Van het gas af”, zonnepanelen, isoleren, groene daken, VVE’s met energie (voor Verenigingen van Eigenaren) en meer. De nieuwe milieucoaches krijgen hier ook hun certificaten! We starten om 13.00 uur en mensen die mee willen lunchen zijn welkom om 12.00 uur (de dames van Stadslandbouw Schiebroek maken dan een lekker buffetje voor ons). Aanmelden kan via info@milieucentrum.rotterdam.nl (als mensen mee willen lunchen moeten ze dat even vermelden!).

De locatie is de Nieuwe Banier in de Banierstraat 1 Rotterdam (noord).

Het energiecafé is gratis.

De cursus Milieucoach

We organiseren vanaf donderdagavond 26 oktober (2, 9 en 16 september) en weer een cursus Milieucoach op 4 donderdagavonden. De cursus start iedere avond om 19.30 uur en is in de Impact Hub aan de 1ste Middellandstraat 103 in Rotterdam.

Aanmelden via: info@milieucentrum.rotterdam.nl .

De cursus organiseren we al enkele jaren. Intussen zijn er ruim 350 milieucoaches opgeleid die in staat zijn aan (kleine) groepen voorlichting te geven over energiebesparing en duurzaamheid in huis met veel praktische tips die geld uit sparen en ook goed zijn voor het milieu. De milieucoaches geven voorlichting in huiselijke kring, bij verenigingen, in buurthuizen, kerken, bij de sportverenging en gebruiken daarbij de opZuinig-quiz, de besparingsmeetlat en de e.koffer met veel besparingsmaterialen ter demontratie.

Kijk voor meer informatie over de milieucoaches op www.opzuinig.nl (hier is ook de besparingsladder en de quiz te bekijken).

De cursus is gratis.