0 All Booked All Booked All Booked 1892 De Buurtjes van Marlies https://denieuwebanier.nl/event/de-buurtjes-van-marlies/?event_date=2017-06-18&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-06-18

De Buurtjes van Marlies


18 juni 2017 14:00 18 juni 2017 15:00 Europe/Amsterdam De Buurtjes van Marlies

Improvisatietheatervoorstelling voor kinderen in De Nieuwe Banier Op zondagmiddag 18 juni speelt Improvisatietheatergroep De Buurtjes een speciale vaderdag voorstelling voor kinderen in het theater van De Nieuwe Banier, aan de Banierstraat 1 in Rotterdam. Tijdens de voorstelling worden alle scenes geïmproviseerd, waarbij de kinderen in het publiek ideeën aan de acteurs mogen geven. En als ze het leuk vinden, mogen ze zelfs op het toneel komen om mee te spelen! Of het een gevaarlijke draak in een spannend sprookje wordt, of de kinderen gekke bekken naar een deftige koning of hun wensen uit zien komen op het podium; niets ligt vooraf vast, alles is mogelijk. Natuurlijk worden de vaders extra in het zonnetje gezet die middag! De zaal gaat open om 13:30 en om 14:00 start de voorstelling, die tot 15:00 duurt. Na afloop is er voor elk kind gratis limonade en wat lekkers. De voorstelling is leuk voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders. Kaartjes kosten 4 euro per stuk en kunnen gereserveerd worden op www.deburenvanmarlies.nl. De Buurtjes zijn samengesteld uit een aantal spelers van de theatersportvereniging De Buren Van Marlies. Zij maken al meer dan vijf jaar voorstellingen voor volwassenen vanuit improvisatie. Sinds vorig jaar maken ze ook kindervoorstellingen, waarbij de kinderen in het publiek een interactieve rol krijgen.

Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Nederland

Improvisatietheatervoorstelling voor kinderen in De Nieuwe Banier

Op zondagmiddag 18 juni speelt Improvisatietheatergroep De Buurtjes een speciale vaderdag voorstelling voor kinderen in het theater van De Nieuwe Banier, aan de Banierstraat 1 in Rotterdam.

Tijdens de voorstelling worden alle scenes geïmproviseerd, waarbij de kinderen in het publiek ideeën aan de acteurs mogen geven. En als ze het leuk vinden, mogen ze zelfs op het toneel komen om mee te spelen! Of het een gevaarlijke draak in een spannend sprookje wordt, of de kinderen gekke bekken naar een deftige koning of hun wensen uit zien komen op het podium; niets ligt vooraf vast, alles is mogelijk. Natuurlijk worden de vaders extra in het zonnetje gezet die middag!

De zaal gaat open om 13:30 en om 14:00 start de voorstelling, die tot 15:00 duurt. Na afloop is er voor elk kind gratis limonade en wat lekkers. De voorstelling is leuk voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders. Kaartjes kosten 4 euro per stuk en kunnen gereserveerd worden op www.deburenvanmarlies.nl.

De Buurtjes zijn samengesteld uit een aantal spelers van de theatersportvereniging De Buren Van Marlies. Zij maken al meer dan vijf jaar voorstellingen voor volwassenen vanuit improvisatie. Sinds vorig jaar maken ze ook kindervoorstellingen, waarbij de kinderen in het publiek een interactieve rol krijgen.