0 All Booked All Booked All Booked 3111 De buren van Marlies https://denieuwebanier.nl/event/de-buren-van-marlies-2/?event_date=2017-10-07&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-10-07

De buren van Marlies


7 oktober 2017 20:30 7 oktober 2017 22:30 Europe/Amsterdam De buren van Marlies

Kom naar Maestro™ Impro – Eliminatie improvisatietheater van De Buren van Marlies   De Buren van Marlies spelen op zaterdagavond 7 oktober samen met de cursisten van de improvisatie workshop met Canadese improvisatietheater trainer en regisseur Frank Totino een Maestro Voorstelling. Tijdens Maestro spelen improvisatieacteurs uiteenlopende scenes, geleid door twee regisseurs. Het publiek geeft punten per gespeelde scene, tussentijds vallen spelers met te weinig punten af. Uiteindelijk blijft er één speler over: de Maestro! Gast regisseur Frank Totino Frank Totino is gastregisseur tijdens deze voorstelling. Frank is een doorwinterde impro-acteur en theaterregisseur en werkt sinds 1976 met improvisatielegende Keith Johnstone. Hij heeft onder meer aan de basis gestaan van het Loose Moose Theatre in Calgary en meeontwikkeld aan het improvisatieformat Theatersport. Hij heeft in zijn carrière als theaterregisseur zowel scripted als non-scripted theater producties geregisseerd in Canada, de VS, Latijns Amerika, Scandinavië, China en Europa. Daarnaast heeft hij in de jaren ’80 en ’90 in diverse Amerikaanse film en televisie producties geacteerd waaronder Look Who’s Talking Too, 21 Jump Street en Gunsmoke. Frank geeft improvisatie intensives over de gehele wereld en wordt geroemd door zijn studenten over zijn visie, didactiek en gevoel voor humor. Deze voorstelling wordt in het Engels gespeeld en geregisseerd.  Zet dus nu in je agenda:
Wat: Maestro™ Impro Wie: De Buren van Marlies met gastspelers van improvisatieworkshop Frank Totino Wanneer: Zaterdag 7 oktober, aanvang 20:30, zaal open om 20:00. Waar: Buurthuis De Nieuwe Banier, Banierstraat 1, 3023 PA, Rotterdam Prijs: € 10,00, inclusief drankje Reserveren: meld je nu aan op www.deburenvanmarlies.nl of klik hier.

Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Nederland

Kom naar Maestro™ Impro – Eliminatie improvisatietheater van De Buren van Marlies

 

De Buren van Marlies spelen op zaterdagavond 7 oktober samen met de cursisten van de improvisatie workshop met Canadese improvisatietheater trainer en regisseur Frank Totino een Maestro Voorstelling. Tijdens Maestro spelen improvisatieacteurs uiteenlopende scenes, geleid door twee regisseurs. Het publiek geeft punten per gespeelde scene, tussentijds vallen spelers met te weinig punten af. Uiteindelijk blijft er één speler over: de Maestro!

Gast regisseur Frank Totino

Frank Totino is gastregisseur tijdens deze voorstelling. Frank is een doorwinterde impro-acteur en theaterregisseur en werkt sinds 1976 met improvisatielegende Keith Johnstone. Hij heeft onder meer aan de basis gestaan van het Loose Moose Theatre in Calgary en meeontwikkeld aan het improvisatieformat Theatersport. Hij heeft in zijn carrière als theaterregisseur zowel scripted als non-scripted theater producties geregisseerd in Canada, de VS, Latijns Amerika, Scandinavië, China en Europa. Daarnaast heeft hij in de jaren ’80 en ’90 in diverse Amerikaanse film en televisie producties geacteerd waaronder Look Who’s Talking Too, 21 Jump Street en Gunsmoke. Frank geeft improvisatie intensives over de gehele wereld en wordt geroemd door zijn studenten over zijn visie, didactiek en gevoel voor humor.

Deze voorstelling wordt in het Engels gespeeld en geregisseerd. 

Zet dus nu in je agenda:Wat: Maestro™ Impro
Wie: De Buren van Marlies met gastspelers van improvisatieworkshop Frank Totino
Wanneer: Zaterdag 7 oktober, aanvang 20:30, zaal open om 20:00.
Waar: Buurthuis De Nieuwe Banier, Banierstraat 1, 3023 PA, Rotterdam
Prijs: € 10,00, inclusief drankje

Reserveren: meld je nu aan op www.deburenvanmarlies.nl of klik hier.