0 All Booked All Booked All Booked 2326 Tegenlicht010: Frau Merkel http://denieuwebanier.nl/event/tegenlicht010-frau-merkel/?event_date=2017-04-13&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-04-13

Tegenlicht010: Frau Merkel


13 april 2017 19:00 13 april 2017 22:00 Europe/Amsterdam Tegenlicht010: Frau Merkel

Tegenlicht010 Meetup naar aanleiding van de VPRO Tegenlicht uitzending ‘Frau Merkel’. ‘Als ik een Duitser was, zou ik op Merkel stemmen’. Dat zijn de woorden van voormalig president Obama bij zijn laatste bezoek aan Europa. Achter de schermen doet hij een dringend beroep op Angela Merkel om zich nogmaals verkiesbaar te stellen. In feite wordt de Duitse bondskanselier daarmee de laatste verdediger van het ‘Vrije Westen’. Maar wie is zij, is zij werkelijk de hoop van heel Europa, hoe is Duitsland het ‘morele geweten’ van Europa geworden en hoezeer is dat terecht? Wij vragen het onze gasten en gaan in discussie met het publiek.

Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Nederland
Tegenlicht Rotterdam Meet Up

Tegenlicht010 Meetup naar aanleiding van de VPRO Tegenlicht uitzending ‘Frau Merkel’.

‘Als ik een Duitser was, zou ik op Merkel stemmen’. Dat zijn de woorden van voormalig president Obama bij zijn laatste bezoek aan Europa. Achter de schermen doet hij een dringend beroep op Angela Merkel om zich nogmaals verkiesbaar te stellen. In feite wordt de Duitse bondskanselier daarmee de laatste verdediger van het ‘Vrije Westen’.
Maar wie is zij, is zij werkelijk de hoop van heel Europa, hoe is Duitsland het ‘morele geweten’ van Europa geworden en hoezeer is dat terecht?
Wij vragen het onze gasten en gaan in discussie met het publiek.