0 All Booked All Booked All Booked 932 Repair Café Rotterdam Noord http://denieuwebanier.nl/event/repair-cafe-dnb/?event_date=2016-10-14&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-10-14

Repair Café Rotterdam Noord


Register 14 oktober 2016 02:00 14 oktober 2016 18:00 Europe/Amsterdam Repair Café Rotterdam Noord

Weggooien… MOOI NIET! Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen. Iedere 2e vrijdag van de maand vanaf 14.00 uur in het theater van De Nieuwe Banier.

Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Nederland
Repair Café Rotterdam Noord in het theater van De Nieuwe Banier

Weggooien… MOOI NIET!
Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Iedere 2e vrijdag van de maand vanaf 14.00 uur in het theater van De Nieuwe Banier.