0 All Booked All Booked All Booked 1671 Potluck http://denieuwebanier.nl/event/potluck/?event_date=2016-05-20&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-05-20

Potluck


20 mei 2016 18:00 20 mei 2016 19:30 Europe/Amsterdam Potluck

Hoeveel Luck heeft onze gezamenlijke Pot ofwel wat schaft de pot als iedereen gezamenlijk een maaltijd bereidt? Dat bepaal je zelf als je je eigen favoriete recept en/of ingrediënten meeneemt. Een onverwacht samenkook moment waarbij het samen koken en samen eten – om zo gezamenlijk de week af te sluiten met de gebruikers, bewoners, bouwers, denkers en doeners van De Nieuwe Banier en Agniesebuurt de aandacht heeft. Deel al je verhalen die jij hebt meegemaakt of nog zou willen meemaken met je buurtgenoten. Het is gezellig en je blijft op de hoogte van wat er allemaal gebeurt. Nieuwsgierig? Neem wat ingrediënten mee en schuif aan!

Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Nederland informatie@denieuwebanier.nl

Hoeveel Luck heeft onze gezamenlijke Pot ofwel wat schaft de pot als iedereen gezamenlijk een maaltijd bereidt? Dat bepaal je zelf als je je eigen favoriete recept en/of ingrediënten meeneemt. Een onverwacht samenkook moment waarbij het samen koken en samen eten – om zo gezamenlijk de week af te sluiten met de gebruikers, bewoners, bouwers, denkers en doeners van De Nieuwe Banier en Agniesebuurt de aandacht heeft. Deel al je verhalen die jij hebt meegemaakt of nog zou willen meemaken met je buurtgenoten. Het is gezellig en je blijft op de hoogte van wat er allemaal gebeurt.

Nieuwsgierig? Neem wat ingrediënten mee en schuif aan!